PNG
IHDR v^ sRGB pHYs L L,9 oiTXtXML:com.adobe.xmp
2022-02-23
1b9b4d9f-d2c2-4b56-ac7b-42a4899ad766
525265914179580
2
MENU – FOLWARK DAJAK Przystawki Placki ziemniaczane 19,- Carpaccio ze śledzia z cebulą, jabłkiem i gęstą śmietaną 19,- Tatar wołowy (grzyby marynowane / ogórki konserwowe/ cebula / majonez sosnowy) 32,- Zupy Żurek z białą kiełbasą i jajkiem / pieczywo
Aleksandra Nowak
Canva
E9 IDATx;}W7r3 M$EJ<vIԕUx'˺SNg\Jơ\K.\'YG("#w%;y3 4f &}|T-Fn[ sü /a 3 0g ` ! 9C0 s` 0 a 3 0g ` ! 9C0 s` 0 a 3 0g ` ! 9C0 s` 0 a 3 0g ` ! 9C0 s` 0 a 3 0g ` ! 9C0 s` 0 a 3 0g ` ! 9C0 s` 0 a 3 0g ` ! 9C0 s` 0 a 3 0g ` ! 9C0 s` 0 a 3 0g ` ! 9C0 \[Tk ދ^ RTQXVXV"E c R^WiJ&b:8AeTH<pá q5-Y%9 ` I,KقϢqu!)2瑴F)IB3Ynjj.#ÐdHvVjjYjYڶ-Ƕ8aHG`0P0H8(Ӝ͖Ða/?5G#9vd{1T$2u?W._$۶-f
j,ןks^^4V4|Mwߒ>ҩemexL-2f68^{ihiorZ!H&^8_+zղ
ҩ>kpHhx;mm}qHȖcKmy=za.Rɘ~̞+_,^olćzLrv=sϫp(x